«

»

شهریور ۱۷

نان ذرت تابه ای

مناسب برای زمانی که وقت کافی برای پخت و پز ندارید

نان ذرت تابه ای:

مواد لازم:

  1. آرد ذرت : یک پیمانه
  2. آب یا شیر به اندازه ای که مایعی سفت ( مثل ماست) تهیه شود
  3. تخم مرغ یک عدد
  4. نمک و شکر به میزان لازم

طرز پخت:

در ابتدا آرد، شیر یا آب، تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط می کنیم تا مایعی با سفتی مناسب (مثل ماست) بدست آید. ماهی تابه را چرب کرده روی شعله قرار می دهیم تا گرم شود و سپس مایع بدست آمده را در ماهی تابه می ریزیم.

این دستور برای آماده کردن ۲ تا ۳ کرپ می باشد.

5 comments

Skip to comment form

  1. محسن امینی راد

    سلام جالب بود سعی میکنم تهیه کنم عکس و ظاهر بسیار خوبی دارد
    البته من همین خمیر را بدون شیر تهیه میکنم و از آن بجای نان پیتزا استفاده میکنم و هنگامی که با خانواده در منزل پیتزا درست میکنیم من هم میتوانم با خیال راحت پیتزا قارچ و گوشت مصرف کنم اگر بخواهم این تجربیاتم را در اختیار بقیه قرار بدم باید چکار کنم ضمنا من یک نوع کیک اسفنجی با آرد ذرت میکنم که بسیار خوشمزه و زیباست
    باز هم از آشنایی با شما خوشحالم
    متشکرم
    خدا نگهدار

    1. مدیر سایت

      سلام
      بله، حتما! استفاده می کنیم.
      موفق باشید

  2. مهسا

    مصرف قارچ برای افراد سلیاکی مضر است؟

    1. مدیر سایت

      با سلام
      اگر منظورتان قارچ های خوراکی می باشد که در غذا و سالاد مصرف می شود؛ گلوتن ندارد و مصرف آن برای بیماران مبتلا به سلیاک بلامانع است.

  3. ریحانه

    سلام.ریحانه هستم و سلیاک دارم و ۱۰ ساله که رژیم بدون گلوتن رو رعایت میکنم.در جوابه دوست عزیزی که گفتن قارچ برای افراد سیاکی مضراست باید بگم که بله.قارچهاایی که در جنوب کشور درست میشه و ما در بسته بندی در مغازه ها میبینیم در کاه جو پرورش داده میشن و فقط قارچ هایی که در شمال کشور پرورش پیدا میکنن رو میتونیم مصرف کنیم چون اونجا تو کاه برنج درست میشن مثل قارچهای صدفی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


1 + 2 =